基本信息

更新日期:
包名:
kjehaadplpgckpgeoddpnijogjaldela
版本:
1.4
大小:
167KiB
类型:
扩展
平台:
Chrome
评分:
发布日期:
2019-03-18
价格:
免费
开发者:
xMort

Převod měn插件截图

【图】Převod měn(截图1)【图】Převod měn(截图2)

Převod měn插件简介

Převod měn, který pracuje s aktuálním kurzovním lístkem České národní banky.

Jednoduchý převodník světových měn na českou korunu. Pokud často nakupujete v zahraničních obchodech, budete mít konečně po ruce rychlý způsob, jak zjistit, kolik vámi žádané zboží stojí v korunách.

Vlastnosti:
– vždy aktuální kurzovní lístek České národní banky
– obousměrný převod
– možnost nastavit si měny jako oblíbené pro snažší práci
– rozšíření si pamatuje naposledy použitou měnu a směr převodu
– rychlý výpočet s okamžitou odezvou

Návod k použití:
1/ Otevřete rozšíření kliknutím na ikonu aplikace v pravém horním rohu prohlížeče.
2/ Začněte psát částku, kterou chcete převést na jinou měnu, případně nejprve vyberte jinou cílovou měnu.
3/ Pro převod z korun na cizí částku zadejte cenu do druhého pole. Mezi poli je možné se navigovovat i pomocí kláves [TAB] (přeskočit z levého pole do pravého) a [SHIFT+TAB] (přeskočit z pravého pole do levého).
4/ Kliknutím na ozubené kolečko v pravém horním rohu rozšíření aktivujete mód Nastavení ve kterém je možné vybírat oblíbené měny, které budou vždy k dispozici po otevření aplikace.

Pokud máte nápad na zlepšení nebo objevíte chybu, neváhejte mě kontaktovat 🙂
E-mail: xxmort AT gmail.com

Seznam změn v jednotlivých verzích:
1.4 – Nový vzhled, zjednodušené uživatelské rozhraní (odebrání tlačítek, převod měn ihned při psaní částek bez nutnosti potvrzení, možnost začít psát částku hned po otevření aplikace)
1.3 – Manifest soubor rozšíření byl převeden z verze 1 na verzi 2 (povinné pro všechny rozšíření od začátku srpna 2012)
1.2 – Opravena chyba s převodem měn, které jsou v kurzovním lístku udávané ve větším množství (např. 1 EUR vs 100 JPY)
1.1 – Opraven problém s barvou, kdy uživatel s jiným než standardním vzhledem prohlížeče neviděl výpočet.

ENG: Simple currency convertor from popular currencies to CZK (Czech koruna) and other way around. This extension is always using up-to-date data from Czech National bank.

类似Převod měn插件

Upozornenie na weby ktoré vedome či ..
Upozornenie na weby ktoré vedome či nevedome šíria dezinformace. Upozornenie na weby ktoré vedome či nevedome šíria dezinformácie. Zoznam Slovenských a Českých stránok pôvodne vytv..
Simple and fast real-time currency c..
Simple and fast real-time currency converter with flexible settings. Includes 195+ world currencies with popular cryptocurrencies. Working Chrome Real-Time Currency Converter. ✓ Re..
Currency converter for Google Chrome fast and easy to use.
为什么要使用货币转换器? 使用此免费货币转换器实时计算货币和汇率,您可以在旅行计划中使用它,交易外汇市场,股票交易所,甚至可以使用二元期权来转换世界上任何地方的货币。 由于货币交易活跃,汇率在一周内不断波动。 这推动价格上涨和下跌,类似于黄金或股票等其他资产。 一种货币的市场价格例如,购买加元需要多少美元与您兑换货币时从银行收到的利率不同。 以下是汇率如何运..
Finds selected text on http://mapy.c..
Finds selected text on http://mapy.cz/It simply just opens a new tab with results. It is for you who are using mapy.cz and find it annoying to copy&paste the text to their sear..
Aplikace zobrazuje radarové snímky e..
Aplikace zobrazuje radarové snímky evropy. Rozšíření po kliknutí zobrazuje aktuální radarová meteorologická data pro Evropu ze serveru www.radareu.cz. Vyzkoušejte také moje druhé r..
Najde DOI a ISBN ve stránce a přidá ..
Najde DOI a ISBN ve stránce a přidá k nim odkazy pro vygenerování citace v Citace PRO. Slouží pro vytvoření a uložení citace. Po kliknutí na tlačítko v liště se v textu stránky vyh..
Pokud jste na firemní webové stránce..
Pokud jste na firemní webové stránce, rozšíření na kliknutí doplní podrobné informace o firmě, které webová prezentace patří. Informace o stáří firmy, sídle, kontaktních osobách, z..
A simple calculator for addition, su..
A simple calculator for addition, subtraction, multiplication, and division SimpleCalc is a simple calculator, as the name suggests, that allows users to solve mathematical sentenc..
This extention will autofill TMS captchas. Made by nirav.com.np
This extention will autofill TMS captchas. Made by nirav.com.np Autofills those pesky TMS captchas.
Launch any URL as a full-screen kios..
Launch any URL as a full-screen kiosk. Basic kiosk application. Allows any URL to be loaded as a fullscreen kiosk in Google Chrome or Chrome OS, also disables device sleep mode whi..
Zadávání hlasovacích lístků a výpoče..
Zadávání hlasovacích lístků a výpočet výsledků v systému jednoho přenosného hlasu (Single Transferable Vote ballots processing)
Replace new tab page with a personal dashboard to help you get focused, stay organized, and keep motivated to achieve your goals.
What if every new tab could calm your mind and increase your focus? Achieve your goals faster and more consistently with your own personal dashboard. Featuring to-do lists, weather..
Stitch Videos from your Boscam TR1 c..
Stitch Videos from your Boscam TR1 camera To run this app, nodejs and ffmpeg have to be installed on the machine running chrome. Also, the native host app has to be installed. It c..
一键快速录屏,录完立即生成分享链接,实现高效的异步沟通
好录是一款功能强大的电脑录屏软件,可以让您快速在电脑上一键录屏与分享。您可以同时录制视频、摄像头和音频;批注录屏;一键分享视频;发表评论;与团队协作;将录屏保存到本地等等。现在下载好录进行免费录屏,没有广告,没有录屏时间限制! 👩💻主要功能 ▸ 录制屏幕、摄像头、麦克风和系统音频 ▸ 全屏、窗口或自定义区域录制视频 ▸ 通过批注工具对录屏画面进行辅助讲解 ▸..
Speed up your browsing with your most used bookmarks always on deck
Speed up your browsing with your most used bookmarks always on deck Lightweight and so easy to use you may not even notice it! Blazing Bookmarks automatically organizes your bookma..
此应用程序分析您的Google日历并显示每个日历消耗的时间。它的构建图表取决于这些数据。您可以指定日期范围进行分析。
此应用程序分析您的Google日历并显示每个日历消耗的时间。它的构建图表取决于这些数据。您可以指定日期范围进行分析。
Enable Global Privacy Control on Google Chrome (non-official).
DISCLAIMER: This is an unofficial extension and it is not endorsed by the GPC work group that offers a single-feature alternative rather than packing it with other (useful) privacy..

Převod měn插件下载

免费下载插件商店插件官网

插件评论

Erik

Very cool thing, i use it almos daily

Erik

Pořád funguje, super :) Jen by mohlo pod ikonkou ukazovat aktuální kurz vybrané měny ;)

Martin

V poslednej dobe každý tretíkrát napíše problém s načítanim kurzov. Skúste to updatnúť... Takto to nebude spolahlivé. Plus dá sa aj pridať možnosť prevodu mien medzi EUR a USD?

Tom

skvělé a funkční rozšíření 8-)

Petr

Ideální - přímé zadávání, rychlý převod. Přesně to potřebuji

Richard

za mě super nápad,přesně tohle jsem hledal.

Pavel

Dost mi setri cas...super!

Tom

Posledních 14 dní to vůbec nefunguje! Nejsou vidět vůbec žádné měny pro převod.

Gembira

je prima ,užitečný

Dasa

Funguje vyborně!

Stanisla

Vypadá to velmi dobře, snadné ovládání, ale ještě bych uvítal převod i na jiné měny než CZK. Chybí mi libovolný převod měn např. EURO/USD. Dalo by se s tím něco udělat?