基本信息

更新日期:
包名:
odbdbcaekkgabdfaabepfjgiooilmaoe
版本:
0.9.1.0
大小:
21.59KiB
类型:
扩展
平台:
Chrome
评分:
发布日期:
2016-10-19
价格:
免费
开发者:
Disig a.s.

Disig Web Signer 1.0.7插件截图

【图】Disig Web Signer 1.0.7(截图1)【图】Disig Web Signer 1.0.7(截图2)

Disig Web Signer 1.0.7插件简介

Toto je Google Chrome rozšírenie pre aplikáciu Disig Web Signer. Neobsahuje samotnú aplikáciu Disig Web Signer – tú je potrebné nainštalovať zo samostatného inštalačného balíka.

Aplikácia Disig Web Signer je určená na podpisovanie dokumentov zaručeným elektronickým podpisom v prostredí webových portálov.

Aplikáciu je možné použiť napríklad na portáli https://zep.disig.sk/

类似Disig Web Signer 1.0.7插件

Extensão para assinatura digital no browser
Extensão que possibilita a utilização de certificados digitais em páginas web. Caso já possuía o Softplan Web Signer instalado, mas na Chrome web store apareça apenas o botão de "R..
Allows you to call any number locate..
Allows you to call any number located on any web page using VIPTel services and compatible phones or PBX. VIPTel Click je jednoduchý doplnok, ktorý Vám pár klikmi umožní zavolať pr..
Pomocník vás upozorní vždy, keď môže..
Pomocník vás upozorní vždy, keď môžete pri nákupe v obchode podporiť vaše obľúbené občianske združenie alebo neziskovú organizáciu. Pridanie pomocníka do vášho prehliadača je jedno..
Display web pages using IE within Chrome. Use Java, Silverlight, ActiveX, Sharepoint, and more.
IE Tab exactly emulates Internet Explorer, and enables you to load your web pages with different versions of IE (IE7IE11) FULLY SUPPORTED IN WINDOWS 11 AND AFTER INTERNET EXPLORER ..
Tipli do prehliadača vás vždy upozor..
Tipli do prehliadača vás vždy upozorní, keď budete môcť získať peniaze naspäť z nákupu. Tipli do prehliadača Vám vždy pripomenie o možnosti získať cashback odmeny. V niektorých obc..
Slúži na rýchle získanie ekonomickýc..
Slúži na rýchle získanie ekonomických informácií (tržby, zisky,) o slovenských spoločnostiach zo stránok indexpodnikatela.sk Zistite si hospodárske výsledky slovenských firiem za p..
一个轻量级本地可登录加密日记。​​
My Secret Diary是免费的本地加密日记扩展程序。 包括登入和登出、修改密码均在本地进行, 不需要与远程服务器任何通信。 同时, 为了保证用户的本地数据有备份可用, 可以把数据保存到GOOGLE GRIVE中, 也可自由导出导入数据, 所有数据均以加密为前提。 另外, 支持多种主题和自定义主题, 更多特性未来将陆续推出。
最好的免费网站拦截器。 阻止网站,专注于网站拦截器。 设置自定义阻止列表和密码保护。
用网站拦截器防止分心并保持注意力! 使用自定义封锁列表和密码保护来控制你的互联网使用。 如果你发现自己被吸进了互联网的深渊,网站屏蔽器可能是完美的解决方案。为分散注意力的网站设置一个时间限制,一旦你达到这个限制,网站拦截器将接管,防止你浪费更多时间。 网站拦截器旨在提高生产力和消除干扰,它将从你的生活中删除所有浪费时间的网站,使你能够专注于学习,学习,和工作..
Your team’s collective knowledge and process documentation, everywhere you need it.
Guru is a company wiki that works in your workflow, so the information you need is always at your fingertips. With Guru’s Google Chrome extension, your team can create, share, acce..
A simple clock meant for telling the..
A simple clock meant for telling the time. Select background and foreground colors, and make the clock fill the window.
Get Contact & Company Info on Any Site. FREE for ZoomInfo SalesOS and TalentOS Subscribers!
📣 Unleash the power of ZoomInfo and access actionable data on any site with our lead & talent generation tool, ReachOut. ReachOut for SalesOS Save Time. Boost Productivity. Hit..
A free easy-to-use web scraping tool. Extract Web data in a few clicks
Data collection doesn't need to be hard. We make it easy. Convert any website to Excel in just a few clicks. Speed up your data collection and put your time and effort into what re..
Fetch appointments from Exchange and..
Fetch appointments from Exchange and log them into Tempo. AutoTempo Chrome is a Chrome App to download appointments from Exchange and log them onto Tempo. The Quick Log function al..
Crossplatform configuration tool for Betaflight flight control system
Crossplatform configuration tool for Betaflight flight control system Allows you to configure your aircraft via a GUI. https://github.com/betaflight The GUI application and flight ..
A Youtube Experience Enhancer
With An In YouTube Settings Menu And Extensive Access To Tweaks, This Is The Extension To Enhance Your YouTube Experience. True Dark Mode, An Equalizer, Font Tweaks, A Custom Loope..
A global dark theme for the web.
Dark Mode is an extension that helps you quickly turn the screen (browser) to dark at night time. Toolbar button serves as an ON|OFF switch which enables you to easily and quickly ..

Disig Web Signer 1.0.7插件下载

免费下载插件商店插件官网

插件评论

Alex

Nefunguje.

网友

nejde update. to tak dopadne ked stat plati viac uplatky ako kvalitu

Juraj

"digitálneho lídra" by som najradšej nakopal do riti. Gerontofila s jamkami v licach by som poziadal vratit miliardu co predrbali na slovensko.sk. V binarnom kode su aj s jeho vyfotosopovanou lady sakmajdikovou bohuzial obaja len nuly. Po stvorhodinovom neuspesnom pokuse o digitalne podanie si prave pracne perom vyplnam vytlaceny formular a zajtra idem zaniest na postu. kkti

Matej

je to nefunkčný blud, ako celé slovensko.sk

Zuzana

Klasika statne IT a to som IT gramotnejsi.Ani nejdem zacinat ake facepalmiky som zazival pri pouzivani celeho systemu.

Matej

Celý tento systém je strašná blbosť... Musel som si nainštalovať niekoľko aplikácií a aj tak to nefunguje... Teraz sa musím veľmi krotiť aby som do tejto recenzie nepísal vulgarizmy...

Jan

Predtym fungovala, teraz uz nie. Respektive neviem, ci nefunguje tento Extension alebo nieco ine, ale je mi to jedno, po miliarde investicii uz by to proste mohlo ist.

Patricia

nejde to, bolo by fajn, nieco POVINNE pre nas aspon natolko zfunkcnit, aby sme s tym dookola a dookola nebojovali!!!

Tom

Does not work

Dominik

Keď som si vytváral KEP tak mi to jediný krát fungovalo a už mi to vobec nespusti keď potrebujem niečo podpísať

Jn

Simply does not work.

Fedor

nepodarilo sa pouzit = nefunguje, nehlasi chybu, asi na nieco zabudli pri upgradoch

Flexity

statne IT je neustale len o chybach, clovek za kazdym musi hladata riesit novu chybu preco mu nieco nejde, stale si nieco updatovat, stale hladat kde nastal problem...cista katastrofa

Mat

nefunguje

Kamila

Nefunguje to

Sebastia

aplikacia nefunguje

Milo

Pri inštalácii aplikácie D.Launcher z Fin. Správy SR sa mi nainštalovala do Chrome bez mojho vedomia a bez akehokolvek upozornenia.

Bryan

Niekto je tu asi o zem pribity a totalne korunovany. Akoze vtipna chybova hlaska "UUPS...nieco nejde" Aby v tejto rozkradnutej gubernii clovek uz ani nepodpisal elektronicky ani jedno PDFko. Tragedia. Takych programatorov by som nenechal ani kanale kopat, aj to by pokazili.