基本信息

更新日期:
包名:
fdljbmkkgadcadioijncpfbfiakifion
版本:
0.0.1
大小:
39.92KiB
类型:
扩展
平台:
Chrome
评分:
发布日期:
2020-01-30
价格:
免费
开发者:
Mehmet Azim

EgeFilo插件截图

【图】EgeFilo – Gaziantep Araç Kiralama(截图1)

EgeFilo插件简介

Gaziantep Oğuzeli Havalimanı Ulaşım
Gaziantep’te havaalanı olduğundan ulaşım konusunda sorun yaşamıyorsunuz. Ortalama 1,5 saat süren uçuşun ardından Gaziantep’e varabilirsiniz.
Sık bir uçuş rotası olması sebebiyle erken alınan biletlerde de indirim yakalama şansınız yüksek. Havaalanından şehir merkezine ve birçok noktaya servis var.
Bu da artı bir özellik. Ben birkaç gün gezip tozacağım için gaziantep oto kiralamayı daha makul gördüm.

Uçaktan indikten sonra araç kiraladım ve kalacağım otele doğru yol aldım. Belli dönemlerde otellerin doluluk oranları bir hayli yüksek oluyor.
Özellikle bu tür olumsuzluklarla karşılaşmamak için rezervasyonlarınızı muhakkak öncesinden yaptırın. Zira şehir fuar ve kongreleriyle de oldukça hareketli.

Gaziantep Gezisi için en az 3 gün ayırın
Gaziantep, kebaplarıyla ünlü tarihi şanlı bir şehir. Öyle ki şehir merkezine girdiğinizde dar sokakları sizleri selamlıyor.
Eski bir yerleşim yeri olması sebebiyle sokaklarda yürürken tarihi içinizde hissedebiliyorsunuz.
Gaziantep gezilecek yerler nereler diye soracaksınız. Şehri tanımak için öncelik verebileceğiniz birçok yer var. Bu firmadan araç kiralamanızı öneririm.

Gaziantep Gezilecek Yerler
Öncelikle Zeugma Mozaik Müzesi, Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Rum Kalesi, Gaziantep Oyuncak Müzesi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi,
Gaziantep Kalesi, Elmacı Pazarı, Beyazhan Gaziantep Kent Müzesi, Gaziantep Botanik Bahçesi, Medusa Cam Eserler Müzesi, Atatürk Anı Müzesi,
Gaziantep Kurtuluş Camisi, Dulukbaba Tabiat Parkı, Tarihi Gümrük Hanı gibi birçok seçeneğiniz bulunuyor. Zaten siz şehri gezmeye başlayınca aklınızı başınızdan alacak güzelliklerle karşılaşıyorsunuz.

Eğer Gaziantep’te birkaç gün geçirmeye kararlıysanız Rumkaleyi de gezilecek yerler listenize mutlaka eklemelisiniz.
Nizip ilçesinde yer alan Rumkale, Roma ve Orta Çağ’dan kalma kalıntıların yer aldığı bir yarımada aslında. Yarımada üzerinde Aziz Nerses Kilisesi,
Barşavma Manastırı ile birlikte birçok kalıntı bulunuyor. Hz. İsa’nın havarilerinden olan Johannes’in İncil’i çoğalttığı yer olarak rivayet edilen Rumkale’de,
zaman içinde sular altında kalmış antik bir uygarlığın kalıntıları bulunuyor. Bu antik kenti gezmek için tekne kiralayabilir ya da günün belirli saatlerinde düzenlenen turlara katılabilirsiniz.

Atatürk’ün Gaziantep nüfusuna kaydolmasından ve her yıl burayı düzenli olarak ziyaret etmesinin ardından Bey Mahallesi’nde, Konukoğlu Ailesi’ne ait bir ev müzeye dönüştürülüyor. Geleneksel bir Antep evi olan müzenin avlusunda, Atatürk’ün nüfus kaydını gösteren bir cüzdan örneği ve Gaziantep’e verilen İstiklal Madalyası’nı görebilirsiniz. Müze içerisinde kapsamlı bir Atatürk araştırması ve Atatürk’ün Gaziantep’e geldiğinde kullandığı eşyaları görmeniz mümkün.

Gaziantep’i gezmeye karar verdiyseniz hemen şimdi bir araç kiralayın ve keşfetmeye başlayın…

中文翻译

加济安特普奥格祖齐机场交通
由于机场在加济安特,您在交通方面没有任何问题。平均飞行1.5小时后,您可以抵达加济安特。
由于有频繁的飞行路线,您很可能会获得早期机票的折扣。从机场到市中心,有许多景点的班车。
这也是一个附加功能。我发现gaziantep汽车租赁更合理,我将在几天内旅行。

下飞机后,我租了一辆车,然后前往酒店。在某些时期,酒店的入住率相当高。
特别是为了避免遇到这种消极情绪,请提前预订。因为这个城市的博览会和会议也很活跃。

预订至少3天的加济安特普之旅
加济安特普是一个历史悠久的光荣城市,以其烤肉串而闻名。当你进入市中心时,狭窄的街道会迎接你。
因为它是一个古老的定居点,你可以在街道上散步,感受历史。
你会问加济安泰普的景点在哪里。有很多地方可以优先了解这个城市。我建议你从这家公司租一辆车。

加济安特普景点
首先是zeugma马赛克博物馆,加济安特普动物园,希腊城堡,加济安特普玩具博物馆,emine乳房厨房博物馆,
加济安特普城堡,elmacı 市场,白雅山加济安特普城市博物馆,加济安特普植物园,美杜莎玻璃文物博物馆,阿特图尔克纪念博物馆,
您有很多选择,如加济安特普解放清真寺,杜鲁克巴巴自然公园和历史海关客栈。当你开始游览这座城市时,你已经遇到了你的想法。

如果您决定在加济安特花几天时间,您必须将rumkale添加到您的景点列表中。
鲁姆卡莱位于尼齐普县,实际上是一个半岛,那里有罗马和中世纪的遗迹。半岛上的圣内尔斯教堂,
巴沙夫马修道院还有许多遗物。Hz。在鲁姆卡勒 (rumkale),据说是耶稣的使徒约翰的圣经复制的地方,
随着时间的推移,有一个古老文明的遗迹被淹没。您可以租一艘船游览这座古老的城市,或参加当天特定时间的旅游。

在atatürk注册了gaziantep人口并每年定期访问这个地方之后,在bey区,一个属于konukoğlu家族的房子被改造成一个博物馆。在博物馆的院子里,这是一个传统的antep房子,你可以看到一个钱包的例子,显示了atatürk的人口记录,并颁发给gaziantep的独立勋章。在博物馆内,您可以看到atatürk的全面研究以及atatürk到达gaziantep时使用的物品。

如果您决定游览加济安特,请立即租车并开始探索…

类似EgeFilo插件

用于 Chrome™ 的炫酷、可爱和有趣的光标,有数百个选项供您选择。
如何将浏览器中的鼠标光标更改为自定义光标?只需点击几下! 我们的收藏有数百个游标适合各种口味,按类别划分,收藏会定期更新,所以不要忘记不时访问我们的网站。 所有光标均为矢量格式,确保您在任何屏幕和任何光标大小下都能获得完美的显示质量。 在扩展菜单中,您可以轻松更改光标大小,将其添加到收藏夹或从列表中完全删除,非常简单方便。 您可以在“如何使用?”中阅读更多关..
繁体中文词典。用简单的鼠标选择单词查询,方便结果显示在当前窗口中。 萌典: 臺灣 教育部國語、臺語、客語辭典民間版 https://www.moedict.tw/=* *1. ..
繁体中文词典。用简单的鼠标选择单词查询,方便结果显示在当前窗口中。 萌典: 臺灣 教育部國語、臺語、客語辭典民間版 https://www.moedict.tw/=* *1. 滑鼠選取 字/詞 自動查詢. *2. 手動輸入功能方便二次查詢
它将改变你的默认新标签壁纸与一个新的改进的全功能与壁纸!加入我们的扩展哈利波特高清壁纸新标签。 通过设计试图让您的新标签,提高您的工作效率,它的外观和整体的网络冲浪体验,并改变..
它将改变你的默认新标签壁纸与一个新的改进的全功能与壁纸!加入我们的扩展哈利波特高清壁纸新标签。 通过设计试图让您的新标签,提高您的工作效率,它的外观和整体的网络冲浪体验,并改变你的默认搜索。 只需安装哈利波特高清壁纸新标签,并享受高清壁纸图片 特点该扩展如下: *从许多可用的高分辨率选择您喜欢的主题,或得到每个标签上都有一个新壁纸。获取时间,日期和天气预报也..
Jungkook New Tab Wallpapers & Ga..
Jungkook New Tab Wallpapers & Games, designed just for jungkook lovers. Changes your tab with an epic jungkook new tab wallpapers. Are you tired of your boring looking new tab?..
DHL select to track. Takes you direc..
DHL select to track. Takes you directly to the info you need by contextmenu. Do you often buy things in the internet? Are you annoyed of copy-pasting the tracking id from the deliv..
它将改变你的默认新标签壁纸与一个新的改进的全功能与壁纸!加入我们的扩展对于韩国流行音乐IZONE高清壁纸标签。 通过设计试图让您的新标签,提高您的工作效率,它的外观和整体的网络..
它将改变你的默认新标签壁纸与一个新的改进的全功能与壁纸!加入我们的扩展对于韩国流行音乐IZONE高清壁纸标签。 通过设计试图让您的新标签,提高您的工作效率,它的外观和整体的网络冲浪体验,并改变你的默认搜索。 只要安装韩国流行音乐IZONE高清壁纸选项卡,享受高清壁纸图片 特点该扩展如下: *从许多可用的高分辨率选择您喜欢的主题,或者得到一个新的每个标签上的壁..
使用右键菜单进行快捷搜索;全方位聚合了淘宝,豆瓣,优酷土豆,百度,微博,雅虎,亚马逊,谷歌等主要搜索引擎,并提供搜索提示功能 ▪検索&スタートパネルを追加しました。  ..
使用右键菜单进行快捷搜索;全方位聚合了淘宝,豆瓣,优酷土豆,百度,微博,雅虎,亚马逊,谷歌等主要搜索引擎,并提供搜索提示功能 ▪検索&スタートパネルを追加しました。  Yahoo!,Google,楽天市場など日本を代表するサービスをパネルから簡単スタート!
A better look at your browsers Bookm..
A better look at your browsers Bookmarks with advance searching and the most useful filters With Smart Bookmark Manager you can - Short bookmarks by date and name - Custom Bookmark..
This extension rounds up the prices ..
This extension rounds up the prices you see while doing online shopping. This extension rounds up the prices you see on shopping websites such as Amazon and eBay. If the listed pri..
■配送手続き 配送手続き専用プラグインです。商品をインターネットで購入する際に、商品情報等をマウス一つで配送手続きを簡単に作れるようになります。
■配送手続き 配送手続き専用プラグインです。商品をインターネットで購入する際に、商品情報等をマウス一つで配送手続きを簡単に作れるようになります。
AGROARENAS.COMVenta y Reparación de ..
AGROARENAS.COMVenta y Reparación de Maquinaria Agrícola y Forestal Tienda de venta de maquinaria agrícola, forestal, de limpieza y otros sectores, para tu trabajo diario. Puede con..
Override the new tab page with a barcellona home page
Override the new tab page with a barcellona home page
Go further in analyzing your data fr..
Go further in analyzing your data from the AI.Marketing site using the AI-Extension.com tool. Just install the addon, go to AI.Marketing, and click on "Analyze my data". Let the ad..
此扩展程序用于在st group网站上快速搜索信息。 这一扩展也为圣彼得堡的货运设备购买者带来了新闻公告和商业优惠。
此扩展程序用于在st group网站上快速搜索信息。 这一扩展也为圣彼得堡的货运设备购买者带来了新闻公告和商业优惠。
Automatically find the best prices o..
Automatically find the best prices on books as you browse! Search hundreds of online book retailers in a flash Get a small notification when we find low offers on the books you are..
Baltzer Clipper gives you a unique p..
Baltzer Clipper gives you a unique possibility to save any item from auction houses all over the world into your collection in your personal account on Baltzer Auction Agency &..
This extension allows you to:Convert..
This extension allows you to:Convert Product Prices On Amazon Product PageCreate Virtual Basket (Ability to add products… This extension allows you to: - Convert Product Prices On ..
豆芽购物助手是集合多种优惠购物体验于一体的工具插件,当您在网上购物时,豆芽购物助手能够为您提供自动查询商品最新优惠券、同类商品比价、降价提醒、商品返利等功能。豆芽购物助手无须注..
豆芽购物助手是集合多种优惠购物体验于一体的工具插件,当您在网上购物时,豆芽购物助手能够为您提供自动查询商品最新优惠券、同类商品比价、降价提醒、商品返利等功能。豆芽购物助手无须注册即可使用,非常方便、快捷,是您非常贴心的购物小助手。 豆芽购物助手: 让用户平等享受购物 豆芽购物助手致力于打造最平等的网购比价平台,提供多种比价方案,让优惠时刻伴您左右,为您带来最..

EgeFilo插件下载

免费下载插件商店