基本信息

更新日期:
包名:
ajfhmidimnkpbhnkcckllicmhhdipmoo
版本:
1.0.343
大小:
126KiB
类型:
扩展
平台:
Chrome
评分:
发布日期:
2020-03-18
价格:
免费
开发者:
radosdesign

Detektor dezinformačných webov插件截图

【图】Detektor dezinformačných webov(截图1)

Detektor dezinformačných webov插件简介

Upozornenie na weby ktoré vedome či nevedome šíria dezinformace.

Upozornenie na weby ktoré vedome či nevedome šíria dezinformácie. Zoznam Slovenských a Českých stránok pôvodne vytvorený aktivistom a učiteľom dejepisu Jurajom Smatanom. Súčasný zoznam je aktualizovaný podľa https://www.konspiratori.sk.
V prípade že sa nachádzate na stránke ktorá je zaradená v zozname, zobrazí sa vám správa ktorá vás nabáda k obozretnosti a k zdravému rozumu.
Boli ste varovaní 🙂

Médiá:
– Píše o nás Denník N: http://goo.gl/R0h2rX
– Tvnoviny.sk: http://goo.gl/BuVELL
– Markiza.sk: http://goo.gl/MD25rX
– Tiscali.cz: http://goo.gl/mT2izL
– Eurozpravy.cz: http://goo.gl/CFBLjP

类似Detektor dezinformačných webov插件

当你在谷歌搜索时,Chrome的omnibox中的URL确实很长,并且包含许多不可破解的参数。如果要将链接传递给其他人,则不需要包含这些参数。这个扩展去掉了所有这些参数,并清除..
当你在谷歌搜索时,Chrome的omnibox中的URL确实很长,并且包含许多不可破解的参数。如果要将链接传递给其他人,则不需要包含这些参数。这个扩展去掉了所有这些参数,并清除了URL,使其在处理过程中变短。 这个扩展不*为您的查询创建单独的goo.gl URL;它只从普通的Google搜索URL中删除一些非关键参数。 [NEW]v1.1的权限:最新版本将替..
|
Flags links to identified Russian pr..
Flags links to identified Russian propaganda domains on webpages This plugin highlights identified Russian propaganda outlets with red YYYs, as described on: http://www.propornot.c..
Blocks websites that publish fake news.
Blocks websites that publish fake news.
Know the news you are reading is fak..
Know the news you are reading is fake or not Fake News Spotter helps you identify fake news sites. Adds a message on the top right most corner of the page warning about the authent..
Do you want to download videos on th..
Do you want to download videos on the PC easily? Then the Video Downloader for PC can help you. The well-designed app enables you to easily download videos from anywhere on the int..
Addon opens review site on clicking...
Addon opens review site on clicking. Still looking for the best pond aerator? We have reviewed TOP7 pond aerators on today’s market to help you with the right choice.
5ちゃんねるスレッドの更新チェックを行います。 FoxAge5ch は5ちゃんねる(旧2ちゃんねる)のお気に入りスレッドの管理および更新チェックを行うための Firefox 拡..
5ちゃんねるスレッドの更新チェックを行います。 FoxAge5ch は5ちゃんねる(旧2ちゃんねる)のお気に入りスレッドの管理および更新チェックを行うための Firefox 拡張機能です。 おもな機能は お気に入り管理機能 (サイドバー/ポップアップ/タブにて、ツリー表示します)自動分類機能 (お気に入りスレッド追加時、自動的に板ごとに分類します)更新チェッ..
PDF400 AFFILIATE MARKETING HEADLINES..
PDF400 AFFILIATE MARKETING HEADLINES CHEETSHEET! Download 400+ Headlines To Attract Affiliate Marketers To Click Your Emails, Go To Your Websites, Products Launches, Landing Pages,..
Rozšíření které vás upozorní na Akti..
Rozšíření které vás upozorní na Aktivní dobíječku u Kaktusu 🌵 ⏱️ Automaticky zašle notifikaci v aktuální den dobíječky 👍 Statusová ikonka ukazující aktuální stav dobíječky ℹ️ Info ..
The plugin aims to suggest spell cor..
The plugin aims to suggest spell correction and autocompletion when writing comment for a DOU topic
Leading plastic injection mold and r..
Leading plastic injection mold and rapid prototyping service manufacturer. — SLA Rapid Prototyping vs CNC Machining — Rapid Vacuum Casting — Low-volume Manufacturing — Rapid Plasti..
| Edge
Capture web content into NOTE<GO&..
Capture web content into NOTE<GO> on the Bloomberg Terminal Capture images, ideas and information, tag them to specific securities or themes and share with your network via N..
轮胎的外观完全可以彻底改变汽车的整体外观。投资高质量的轮胎光泽可以发挥一切作用。
轮胎的外观完全可以彻底改变汽车的整体外观。投资高质量的轮胎光泽可以发挥一切作用。
Access the FT and WSJ without paywall by faking referer.
Access the FT and WSJ without paywall by faking referer.

Detektor dezinformačných webov插件下载

免费下载插件商店

插件评论

Marianna

pomáha, vďaka :)

Majo

sikovne... hlavne pre dovercivych ludi pri prvych kontaktoch s netom ;-)

Alex

Inane extension that for some reason has a hammer and sickle as its icon? None of the flagged sites are anything remotely close to communist. Some domains in the flagged list aren't even registered. Just a silly thing to make.

Cristian

Add sputnik site from est europe. Please.

Michal

super

ubomr

Este by som to rozsiril ale skvela apka - vhodna pre celu rodinu :)

roman

Naprosto fantastický a geniální přídavek do Chrome ! ! ! ,-) Na Sputnik chodím často a pěkně mi to pokaždé ozdobí lištu prohlížeče ! Autor (pan Smatana) by za to měl dostat metál ! Nacházím jen slova superlatívní pro hodnocení tohoto přídavku v Chrome ! ,-)

Jirka

Není appka taky na varování propagandy z USA ?

Julia

i love vladi

Jan

Internet, poslední bašta svobody. Kecy v TV a novinách se už nedají poslouchat,číst.Před 25 lety jsme lezli do zádele rusům, dnes ussákům. Vlastní názor nemáme :-(. Takže díky za tuto aplikaci.Upozorní mne na stránky, které bych si měl prohlídnout. Ochrome opravdu dík :-)))).

jamal

its great!!!!

Vladimr

Vynikajúca aplikácia, označí stránky ktoré sa oplatí čítať a človek sa nemusí topit v tom židoamerickom mediálnom hnoji ... Snád ju budu pravidelne aktualizovat

Peter

Väčšiu hlúposť som ešte nevidel. Myslím si, že viac by bola potrebná appka, ktorá by upozorňovala na propagandu šíriacu sa z USA, EU a NATO!!

Miyamoto

Dobrá práce, jen kdyby to radši zablokovalo prohlížeč s nápisem: Hybaj do práce, ty líný tsechische schwainhund! Tvá práce = muj zisk, můj odpad = tve žrádlo! Tak Anče, Kubo, hajnej, nelenit a pracovat, jinak bude pro nas lepší pracovitý arab, než neužitečný čech. Prožrali jste si republiku a teď by ste chtěli ujídat z našeho koláče?! My si vás vydržovat nebudeme vy nevděčná chátro!

Alexande..

vyborne, odporucam

Tom

Vlastně nic výjimečného. Jen jsem včas upozorněn, když se dostanu do společnosti vlastizrádců a ruských podržtašků.

Pako

odpad a masové gumovanie mozgov :)

Ren

paradota :)

Slavic

paradota :)

Zoltn

Všakže toto jeden z príkladov dnešnej slávnej "demokracie", ako táto appka

Matej

Povinne inštalovať podaktorým jedincom !! :D

Jakub

Super! :)

Michal

pecka

Marek

Super. Chcelo by to plugin aj pre Firefox.